top of page
P1070702.JPG

Vols col·laborar
amb el Forest?

Pots formar part del projecte de la forma que puguis i et vingui més de gust. Contribuiràs a mantenir la salut dels boscos i la seva biodiversitat.

de temps.

Donació

Per tal de poder assolir els objectius de l'Associació, necessitem persones voluntàries amants de la natura i les seves formes de vida que donin suport en les tasques de restauració forestal i ens ajudin a impulsar la rehabilitació del patrimoni. El suport del voluntariat contribueix a la conservació dels espais naturals i en conseqüència la biodiversitat, assegurant zones de pastura per als cavalls en la tasca de neteja de sotabosc i prevenció d'incendis.

Pots unir-te al Forest com a voluntari o voluntària de forma periòdica o puntualment participant en les activitats que anem organitzant.

econòmica.

Donació

Si sents que vols col·laborar amb l'Associació però no disposes de temps lliure, pots fer una aportació econòmica de forma puntal o periòdica. Al ser una entitat petita, els nostres recursos econòmics són mínims, per això tota ajuda és rebuda amb enorme gratitud. D'aquesta forma, passes a ser part d'aquesta simbiosi, contribuint al benestar dels boscos i la seva biodiversitat.

Pots contribuir fent una donació al següent número de compte:

Fiare Banca Ètica

ES39 1550 0001 2100 1368 0020

o a través de PayPal:

Donació

material.

Una altra opció de col·laborar i formar part d'aquest projecte és aportant material per la tasca al Forest. Aquestes donacions són també molt necessàries i ens ajuden molt. Pots donar material per:

  • Tancats 

  • Benestar cavalls

  • Restauració forestal

  • Caixes niu

I si en tens d'algún altre tipus i creus que pot servir, no dubtis en escriure'ns, t'ho agrairem infinitament! :)

bottom of page